Regio Breda: 076 711 48 81           Regio Tilburg: 013 470 00 71

TUINONDERHOUD

Wat mooi is moet mooi blijven. Voor een mooie en duurzame tuin, is goed tuinonderhoud van belang. Wij helpen u daar graag bij. Of het nu gaat om jaarlijkse technische snoeibeurten, of periodiek tuinonderhoud. Wij bieden tuinonderhoud op maat en wij ontzorgen u graag. Samen bespreken we uw wensen en kunt u aangeven in welke mate u het tuinonderhoud door ons wil laten doen en wat u liever zelf doet. Een goed tuin onderhoudsadvies hoort daar uiteraard ook bij.

Gazon onderhoud

Boomverzoring

Snoeien van hagen en overige planten

Verwijderen en bestrijden van onkruid

Onderhoud aan tuinberegening

Onderhoud aan bestrating

Tuinbemesting

Herplanten van uw plantborders

Onderhouden plantenbakken en bloempotten

Onderhouden bedrijfstuinen en kantoortuinen

Onderhoud aan recreatieparken

Onderhoud aan horecagelegenheden

Ook bieden wij tuin onderhoudsarrangementen aan, dit zijn samengestelde tuinonderhoudspakketten voor onze tuinonderhoudsdiensten! Bijvoorbeeld:

 

Winterbeurt

Het winterklaar maken van uw tuin. Denk hierbij aan snoeien van planten, boomverzorging, blad ruimen en afvoeren van afval, bemesting, winterbescherming van uw planten en tuinberegening, omspitten en onkruid verwijdering in de borders.

 

Voorjaarsbeurt

We zorgen ervoor dat uw tuin in het voorjaar wordt voorbereid op een goed groeiseizoen. Denk hierbij aan voorjaarssnoei, gazon onderhoud en verticuteren, bemesten en reinigen van uw bestrating. Uiteraard ruimen wij snoeiafval op en kunnen wij dit afvoeren. Zo kan uw tuin de hele zomer mooi in bloei staan.

 

Zomerbeurt

Wanneer uw tuin in de zomer volop in bloei staat, zorgen wij ervoor dat deze ook perfect in vorm blijft. Denk hierbij aan vormsnoei van hagen en overige planten, kanten snijden van het gazon, onkruid verwijdering en het reinigen van uw verharding. Daarnaast ruimen wij uw tuin- en snoeiafval altijd op en kunnen wij dit desgewenst voor u afvoeren.

 

Uiteraard kunnen we ook periodiek tuinonderhoud verzorgen. Wij streven ernaar voor elk budget een passende onderhoud en oplossing te bieden.

 

CONTACT OPNEMEN

TUINONDERHOUD

CONTACT

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

"GEZOND VERSTAND VAN ZAKEN"

Voor een bedrijfstuin gelden andere 'regels' dan voor een privé tuin. Swen Jansen snapt het belang van een ondernemer. Ons bedrijfsterrein is ons visitekaartje en dus heel het jaar keurig netjes. Ook de prijs/kwaliteit is dik in ode.

Ondernemer

Breda

CONTACT & ADRESGEGEVENS

Gastelaar 2 • 5131 WC Alphen • Tel: +316-422 22 435 • E-mail: info@groenenstijlvol.nl

K.v.K.:66419875 • IBAN NL61RABO0102310580 • BTW: NL856544693B01 • Algemene voorwaarden

Wij zijn o.a. actief in Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Alphen, Chaam, Baarle-Nassau, Baarle-Hertog en Tilburg.